8 iulie 2008

Unii chiar cred că toată lumea este în concediu!

Seară de luni de-a dreptul stresantă.

Ajung acasă, pornesc uzina, dau să intru pe mail, pauză. Net ciuciu. Dau un restart la modem, nimic. Verific cabluri, verific conexiune uzină-router, uzină-modem, totul ok, dar tot fără net.

Sun la UPC şi încep să mă apuce nervii. Numărul lor de relaţii clienţi, fie suna ocupat, fie o voce frumoasă de robot îmi spunea că numărul format nu este alocat. Eu sunând evident de pe un post Romtelecom. Într-un final, se lasă înduplecat şi răspunde robotul de la UPC. Urmez paşii să ajung la suportul tehnic pentru Internet şi un alt robot îmi spune că la mine în zonă este o defecţiune pe care tehnicienii UPC o vor remedia în cel mai scurt timp. Bun, măcar mă alinam cu ideea că oamenii ştiu de problemă şi se lucrează la ea.

După vreo 2 ore, evident tot nu aveam net. Dau şi sun iar la ei. Evident pentru început tot cu număr ocupat şi tot cu număr inexistent. Îşi revine la un moment dat, o aud iar pe tanti robot cu defecţiunea în zonă, însă de data asta apăs tasta de transfer la un Gigel de la relaţii clienţi. Şi sună, şi sună, şi sună, şi mă apucă nervii şi închid.

Închid şi telefonul, închid şi uzina pentru că ce aveam de lucru se afla pe un server FTP.

Azi aştept cu nerăbdare să ajung acasă.

Evident aventurile nu se termină aici. Acum vreo 20 de minute dau să spun la lume prin Twitter de păţanie. Nu mare mi-a fost surpriza să constat că şi la ei era o mică/mare revizie.Sper ca ziua de azi să fie un pic mai bine!

Un comentariu:

Claudiu Plesa spunea...

Uzina bat-o vina !!!!

Lucrai pe internet pana pe la ora 18.00 si surpriza intr-un moment de furie oarba : The page cannot be displayed. Zic shit ..... Ceva e in neregula. Caut cablu, caut router si ce sa vezi ...... in afara ca pica netu si imbecilii de la UPC imi spun ca e o problema grava in zona ..... mi s-a ars si routeru !!!!!

Ce sa mai lucrezi ce sa mai faci, renunti si bei o bere ca tot omu ...